Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ZOLUX Králík s šantou kočičí závěsná hračka pro kočky na dveře

Značka: ZOLUX
71417
94 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 24 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Čas na kočičí zábavu!

Objevte novou kolekci hraček pro kočky ETHI'CAT, která byla navržena v ekologickém duchu. Hračka ZOLUX ETHICAT ve tvaru králičí hlavy je určena k zavěšení na dveře. Byla vyrobena z recyklovaných látek v krásném květinovém vzoru.

Tato inovativní hračka pro kočky byla vytvořena s použitím nejméně 94 % recyklovaných materiálů, včetně recyklovaného polyesteru. Tím je zajištěno, že se staráte nejen o zábavu své kočky, ale také o životní prostředí.

Hračka obsahuje catnip, který přitahuje pozornost vaší kočky a stimuluje její smysly. Vaše kočka si bude hrát a přetahovat se o králíka na dvířkách, což jí poskytne spoustu zábavy a aktivity.

Hračka má rozměry 595 x 95 x 22 mm, takže se hodí na většinu standardních dveří. Můžete ji snadno zavěsit a poskytnout své kočce nekonečnou zábavu.

Výrobek má certifikát CE, který potvrzuje jeho shodu s evropskými bezpečnostními normami.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.