Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ZOLUX dárková sada pro Cat Francodex

Značka: ZOLUX
68747
552 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 138 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dárková sada pro vánoční kočku

Hledáte perfektní vánoční dárek pro svou oblíbenou kočku? Zolux má pro vás dokonalé řešení! Dárková sada pro kočky obsahuje několik produktů, které vašeho mazlíčka jistě potěší. Sada obsahuje: FRANCODEX PL Pasta na odstranění chlupů pro kočky 70 g - pasta napomáhající předcházet tvorbě chlupů v trávicím traktu koček a podporující jejich eliminaci, FRANCODEX Snack pro kočky - ochrana močových cest/předchází chlupům 65 g - svačina podporující funkci střev a redukující chlupy. Podporují také močový systém a redukují nepříjemné pachy, ZOLUX ANAH Medium soft kartáč pro kočky - kartáč, který umožňuje jemné kartáčování podsady, díky pružným jehlám, jejichž plastové koncovky chrání kůži kočky před podrážděním, ZOLUX ETHICAT kočičí hračka s matatabi - hračka namočená matatabi, která uvede zvířátko do euforie, ZOLUX kočičí laser kočičí hračka Cat Laser - interaktivní hračka vyzařující paprsek světla, přitahující pozornost kočky, ZOLUX kočičí mini sendvič s kuřecím masem 50 g - svačina s velkým obsahem z kuřete. Rozměry sady jsou 26 x 20 x 10,5 cm, takže je to perfektní vánoční dárek pro vaši kočku

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Zolux, Francja

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Značka:
ZOLUX

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.