Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zolux 8v1 Perfect Coat DeShedder Dog S hřeben na vyčesávání podsady pro psa S

Značka: 8IN1
70870
367 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 92 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pohodlný hřeben pro úpravu srsti vašeho psa

Hřeben 8v1 Perfect Coat je praktický a na míru šitý hřeben, který účinně odstraňuje odumřelou srst až k podsadě. Nástroj nestříhá ani netrhá srst vašeho psa*, ale vyčesává línající podsadu. Pravidelné používání podporuje zdravou a lesklou srst a snižuje línání až o 90 %. * viz návod k použití

Hřeben 8v1 je vhodný pro psy s podsadou, s krátkou i dlouhou srstí. Vyhněte se vyčesávání zvířat, která nemají podsadu nebo mají extrémně citlivou kůži s dermatologickými problémy.

Příklad plemen psů, velikost S: čivava, mops, jack russell teriér, jezevčík

Délka čepele: 46 mm

Doporučujeme vyčesávat podsadu hřebenem jednou až dvakrát týdně po dobu asi 10-20 minut, abyste dosáhli nejlepších výsledků. Doba péče o srst se může lišit v závislosti na plemeni, stavu srsti a kůže a na hustotě a síle srsti. V období silného línání může být užitečný také jednoduchý kartáč na vyčesávání. Před použitím hřebenu by měla být srst vašeho domácího mazlíčka pročesána, aby se nezamotala.

Viditelné výhody:

- Šetrná péče bez tahání nebo stříhání srsti vašeho psa

- Podporuje zdravou a lesklou srst

- Ergonomická protiskluzová rukojeť

- Snižuje hromadění chlupů v domě

Proč je důležité používat hřeben k vyčesávání podsady?

Společným znakem srsti našich čtyřnohých přátel je potřeba pravidelné péče a česání. Někteří psi nelínají, ale mnoho našich psích přátel ztrácí srst, zejména podsadu pod srstí. Hřeben 8v1 Perfect Coat dosáhne na podsadu, odstraní ji a sníží línání až o 90 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
8IN1

Určení

Určení:
Pro psy
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.