Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda - konzerva s kachním masem a hruškou 400 g

58057
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Konzerva Wiejska Zagroda je plnohodnotné a zdravé krmivo pro vašeho psa, ať už je malý, velký, chlupatý nebo krátkosrstý. Váš pes je masožravec a my jsme se postarali o to, aby v našem menu bylo jen to nejlepší.

Základem krmiva je tedy duo pečlivě vybraných mas v aromatickém masovém vývaru. Doporučujeme zejména pro aktivní psy, kteří potřebují pořádnou dávku výživných bílkovin a tuků. Chutná kachna v kombinaci s hruškou je kompozice i pro ty nejnáročnější gurmány. Cenným doplňkem masa je čerstvý lososový olej, který je bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, cenné pro srst a kůži vašeho psa. Další jedinečnou složkou jsou mořské řasy, které jsou bohaté na vitamíny, minerály a cenné živiny. Jednoduché složení a žádné zbytečné přísady, jako jsou obiloviny, sója nebo zvýrazňovače chuti, jsou naším receptem na zdraví a vitalitu vašeho domácího mazlíčka.

Kachní maso - vynikající zdroj lehce stravitelných a výživných bílkovin, podporuje imunitu díky obsahu fosforu, železa, draslíku a vitamínů A, B a E.

Krůtí maso - je jemné a nejchudší maso, přesto je snadno stravitelným zdrojem bílkovin.

Hrušky - zdroj mj. draslíku důležitého pro nervový systém a zdravé svaly, podporují trávení.

Čerstvý lososový olej - bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, které jsou cenné pro srst a kůži vašeho psa.

Mořské řasy - cenný zdroj vitamínů, minerálů a živin včetně cenných omega-6 mastných kyselin a karotenu skupiny B.

Složení:

50% kachna (maso, krky, játra, srdce), 20% krůta (játra, maso, žaludky), 24,8% masový vývar, 4% hrušky, 1% minerály, 0,1% lososový olej, 0,1% mořské řasy (spirulina).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kachna
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.