Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda koláče Treska s krůtím masem 200 g

58050
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní a chutné krmivo, které je nejlepší

Kompletní mokré krmivo pro psy všech plemen. Mokré krmivo Wiejska zagro je plnohodnotné, zdravé krmivo s vysokým obsahem masa a ryb ponořené do aromatického vývaru. Kombinace libového tresčího masa s lehce stravitelným krůtím masem je skvělou volbou pro aktivní psy. Cenným doplňkem masové hostiny je čerstvý lososový olej, který je bohatý na Omega 3 EPA a DHA mastné kyseliny, cenné pro srst a kůži vašeho psa. Mořské řasy jsou bohaté na vitamíny, minerály a cenné živiny. Wiejska Zagroda je hypoalergenní krmivo, které neobsahuje obiloviny, sóju ani zvýrazňovače chuti, díky čemuž ho mohou konzumovat i alergici.

Složení:

35 % ryby (treska) 35 % krůta (maso, játra), 2 % mrkev, 26,8 % vývar, 1 % minerální látky, 0,1 % lososový olej, 0,1 % mořské řasy (spirulina
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Treska
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.