Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda granule pro dospělé psy s krůtím a husím masem 9 kg

68138
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Denní porce zdraví

Přírodní suché krmivo z pečlivě vybraných surovin může úspěšně tvořit základ každodenní stravy mazlíčků.
Pokrmy s vysokým obsahem kvalitního masa dodají psovi energii a živiny pro podporu jeho zdraví, celkové kondice a pohody.

Pokud chcete svému psovi zajistit pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Prohlédněte si granule, konzervy a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Snadno stravitelné bílkoviny a nízký obsah tuku

Wiejska Zagroda suché krmivo s krůtím masem a husa zahrnuje libové krůtí maso, které zaručuje velké množství lehce stravitelných bílkovin s nízkým obsahem tuku.
Na druhou stranu husí maso bohaté na polynenasycené mastné kyseliny Omega-3 a -6 je výbornou podporou pro správné fungování a imunitu těla psa, který se také vyznačuje lákavou vůní a jedinečnou chutí.
Receptura neobsahuje obiloviny, lepek, GMO a umělé přísady.

Složení:

Krůtí maso (40 %, z toho 26 % sušené krůtí maso, 14 % čerstvé krůtí maso), hovězí tuk (12 %), hrášek, loupaný hrášek, sušené husí maso (8 %), sušené bramborové vločky, hydrolyzovaný vepřový protein (5 %), sušená řepná dužina (z cukrové řepy), lněné semínko, sušené pivovarské kvasnice (0,5 %), minerální látky, sušená čekanka, lososový olej (0,5 %), MOS ( manno oligosacharidy), sušená brokolice, sušená rajčata, sušený špenát, glukosamin, chondroitin sulfát, sušené borůvky, rostlinné extrakty (Yucca Mojave, rozmarýn, kurkuma, citrusy, hřebíček).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Indyk z gęsią
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.