Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda 9 kg - granule pro psy krůta s jehněčím

56125
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

HLEDÁTE IDEÁLNÍ KRMIVO PRO SVÉHO PSA?

Víte, jaký vliv má jídlo, které mu dáváte, na jeho zdraví a pohodu? Představte si, že vám místní dodavatel dodá skutečné maso špičkové kvality a hned z něj připraví jídlo pro vašeho čtyřnohého společníka. K tomu přidejte špetku zdravých hodnotných přísad, jako je zelenina a ovoce. Nezapomeňte na aromatické bylinky. A je to! Jedná se o zdravé, přírodní jídlo. Žádné obiloviny, žádné umělé konzervační látky, žádná zbytečná plnidla. Je to správné jídlo pro vašeho psa? Wiejska Zagroda je kompletní krmivo pro psy připravené s maximální péčí. Regionální produkty od místních dodavatelů zaručují čerstvost a kvalitu surovin používaných při přípravě našich jídel. Jak vznikla Wiejska Zagroda? Z potřeby dát našim psům to, co potřebují - maso! Právě maso tvoří 65,5% složek potravin Wiejska Zagroda.

Pokud hledáte:

Přírodní produkt, zdravé jídlo bez konzervačních látek, čerstvé suroviny z EU, místní dodavatelé, kvalitní suroviny pro lidskou spotřebu. Tohle je krmivo pro vašeho psa!

Krocan s jehněčím na venkovské usedlosti

Jehněčí maso patří k nejzdravějším druhům masa. Je bohatý na výživné bílkoviny a vitaminy skupiny B, které jsou nezbytné pro správné fungování celého organismu. V duetu s jemným krůtím masem je ideální každodenní volbou pro domácí zvířata i pro osoby s mírně citlivým žaludkem. Dokonalé menu pro každý den. - Bez obilovin - 65,5% masa s přídavkem lososového oleje - 34,5% zelenina, ovoce, bylinky a vitamíny - snadno stravitelné -krůtí maso - krůtí maso je nejchudší z masa, přesto je lehce stravitelné a bohaté na bílkoviny, takže se doporučuje pro udržení zdravé postavy. -rozmanitost - receptura složená z různých druhů masa je ideálním menu pro psa, který potřebuje kompletní a zdravou stravu

Složení:

krůtí maso (45%, obj. 27,5% sušené krůtí maso, 17,5% čerstvé krůtí maso), drůbeží tuk (11%), hrách, vyloupaný hrášek, sušené bramborové vločky, sušené jehněčí maso (5%), hydrolyzováno živočišné bílkoviny (4%), sušená pivovarská kvasnice, lněné semínko, bramborová bílkovina, řepné řízky, celulóza, minerální látky, sušená mrkev, čerstvý lososový olej (0,5%), sušená čekanka (přírodní zdroj fosu a inulinu), mos (manno - oligosacharidy), glukosamin, chondroitin, rostlinné extrakty (rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, čepice, yucca schidigera)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Krůtí s jehněčím
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
3780
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
21
Vápník (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.