Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda 2 kg - granule pro psy - krůta s králíkem

56127
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Hledáte ideální krmivo pro svého psa?

Víte, jaký vliv má krmivo, které mu dáváte, na jeho zdraví a pohodu? Představte si, že vám místní dodavatel dodá skutečné maso špičkové kvality a hned z něj připraví krmivo pro vašeho čtyřnohého kamaráda. K tomu přidejte špetku zdravých hodnotných přísad, jako je zelenina a ovoce. Nezapomeňte na aromatické bylinky. A je to! Jedná se o zdravé, přírodní krmivo. Žádné obiloviny, žádné umělé konzervační látky, žádná zbytečná plnidla. Je to správné krmivo pro vašeho psa? Wiejska Zagroda je kompletní krmivo pro psy připravené s maximální péčí. Regionální produkty od místních dodavatelů zaručují čerstvost a kvalitu surovin používaných při přípravě našich krmiv. Jak vznikla Wiejska Zagroda? Z potřeby dát našim psům to, co potřebují - maso!

Pokud hledáte:

  • Přírodní produkt,
  • zdravé krmivo bez konzervantů,
  • čerstvé složky z EU,
  • místní dodavatelé,
  • kvalitní složky pro lidskou spotřebu
  • Tohle je krmivo pro vašeho psa!

    Wiejska Zagroda Krocan s králíkem

    Pro obzvláště citlivé psy, obohacené o přísady, které pečují o citlivý trávicí systém a pomáhají zlepšit vstřebávání. Kombinace lehce stravitelného krůtího a zdravého králičího masa je skvělou volbou pro každého psa. Tento přípravek doporučujeme zejména alergikům! Přidali jsme sem speciální probiotika a bentonitový jíl, který zvyšuje vstřebávání živin a detoxikuje organismus. Při kožních alergiích a pro lepší fungování trávicího systému. Menší krokety pro menší a starší psy. - bez obilovin

    - 70% masa s přídavkem lososového oleje

    - 30% zeleniny, ovoce, bylinek a vitamínů

    - Pro citlivé psy

    - malé chipsy

    -králičí - králičí maso je velmi křehké a šťavnaté, doporučuje se zejména alergikům.

    - probiotika - speciálně vybraná kompozice složek s probiotickými vlastnostmi pečuje o střevní rovnováhu a snadné trávení a zabraňuje alergickým reakcím

    Složení:

    krůtí maso (39 %, z toho 22% sušené krůtí maso, 17% čerstvé krůtí maso), sušené králičí maso (16%), hrách, vyloupaný hrášek, vepřový tuk (9,5%), sušené bramborové vločky, hydrolyzovaný živočišný protein (4%) ), lněná semínka, řepná dužina, čerstvý lososový olej (1,5%), celulóza, minerální látky, sušené pivovarské kvasnice, sušená čekanka (přirozený zdroj fosforu a inulinu), mos (manno-oligosacharidy), sušené brusinky, glukosamin, chondroitin, rostlinné extrakty (rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, čepice, yucca schidigera).

    Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    2
    Produktová řada:
    WIEJSKA ZAGRODA Krůtí s králíkem
    Velikost mazlíčka:
    Malá plemena
    Značka:
    WIEJSKA ZAGRODA

    Určení

    Životní fáze:
    Dospělý
    Speciální požadavky:
    Citlivá trávicí soustava

    Složení

    Bílkoviny (%):
    32
    Druh bílkovin:
    Krůtí
    Metabolická energie (%):
    3780
    Fosfor (%):
    1.1
    Tuky (%):
    21
    Vápník (%):
    2.1
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Recenze

    Nikdy znaleziono żadnych názoru

    Napsat recenzi

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.