Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda 2 kg - granule pro psy kachna s hruškou

56133
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Hledáte ideální krmivo pro svého psa?

Víte, jaký vliv má krmivo, které mu dáváte, na jeho zdraví a pohodu? Představte si, že vám místní dodavatel dodá skutečné maso špičkové kvality a hned z něj připraví krmivo pro vašeho čtyřnohého kamaráda. K tomu přidejte špetku zdravých hodnotných přísad, jako je zelenina a ovoce. Nezapomeňte na aromatické bylinky. A je to! Jedná se o zdravé, přírodní krmivo. Žádné obiloviny, žádné umělé konzervační látky, žádná zbytečná plnidla. Je to správné krmivo pro vašeho psa? Wiejska Zagroda je kompletní krmivo pro psy připravené s maximální péčí. Regionální produkty od místních dodavatelů zaručují čerstvost a kvalitu surovin používaných při přípravě našich krmiv. Jak vznikla Wiejska Zagroda? Z potřeby dát našim psům to, co potřebují - maso!

Pokud hledáte:

Přírodní produkt, zdravé krmivo bez konzervačních látek, čerstvé složky z EU, místní dodavatelé, kvalitní složky pro lidskou spotřebu. Toto je krmivo pro vašeho psa!

Wiejska Zagroda Kachna s hruškou

Receptura pouze s kachním masem se doporučuje zejména pro aktivní psy, kteří potřebují pořádnou dávku výživných bílkovin a tuků. Regionální kachna v kombinaci s hruškou je kompozice i pro ty nejnáročnější gurmány.

- bez obilovin

- 68 % masa s přídavkem lososového oleje

- 32% zeleniny, ovoce, bylinek a vitamínů

- chutné

- kachní maso

- vynikající zdroj lehce stravitelných a výživných bílkovin, podporuje imunitu díky obsahu fosforu, železa, draslíku a vitamínů A, B a E.

- hrušky - zdroj mj. draslíku, který je důležitý pro nervový systém a zdravé svaly, napomáhá trávení

Složení:

kachní maso (52,5%), z toho 35% sušené kachní maso, 17,5% čerstvé kachní maso), drůbeží tuk (11%), hrách, vyloupaný hrášek, sušené bramborové vločky, hydrolyzovaná živočišná bílkovina (4%), sušené pivovarské kvasnice, lněné semínko, řepná dužina, rostlinná vláknina, bramborový protein, minerální látky, sušená hruška (0,5%), čerstvý lososový olej (0,5%), sušená čekanka (přirozený zdroj fosforu a inulinu), mos (mano - oligosacharidy), glukosamin, chondroitin, rostlina extrakty (rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, čepice, yucca schidigera).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Kachna s hruškou
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Kachna
Metabolická energie (%):
3750
Fosfor (%):
1.3
Tuky (%):
21
Vápník (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.