Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

WHISKAS Sterile 1+ Chicken granule pro kočky s kuřecím masem 5x 800 g

Značka: WHISKAS
69590
492 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 123 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro kočky

WHISKAS Sterile with Chicken je vysoce kvalitní suché krmivo pro kočky, které bylo vyvinuto speciálně pro kočky po kastraci a sterilizaci. Takové kočky mají zvýšené riziko onemocnění močových cest a sklony k nadváze a obezitě, proto se Whiskas rozhodl vytvořit krmivo, které je nejen chutné, ale také poskytuje kompletní a vyváženou výživu. Omega 6 a zinek přispívají ke zdravé a lesklé srsti, zatímco optimální obsah minerálů přispívá k podpoře zdraví močových cest. WHISKAS Sterile with Chicken je kompletní krmivo pro kočky starší 1 roku. Toto krmivo je ideální i pro kočky, které mají citlivé močové cesty a pro kočky se sklonem k nadváze a obezitě. Díky tomuto krmivu dostane vaše kočka všechny potřebné živiny a energii, která je potřebná pro zdravý a aktivní život.Složení:

obiloviny. (vč. 4 % pšenice), maso a vedlejší výrobky živočišného původu (28 %, z toho 4 % kuře ve světle hnědých granulích*), vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně 2 % řepné dužiny), bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, zelenina (včetně 0,5 % sušené mrkve (odpovídá 4 % mrkve) v oranžových granulích a 1 % sušeného hrášku (odpovídá 4 % hrášku) v zelených granulích*). *Světle hnědé pelety obvykle tvoří 49 % produktu a oranžové i zelené pelety obvykle tvoří 8 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Maso
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
11.8
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.