Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

WHISKAS granule pro dospělé kočky s tuňákem 7 kg

Značka: WHISKAS
69521
514 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 129 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodné a zdravé granule pro vaši kočku!

Whiskas s lahodným tuňákem je kompletní suché krmivo, které uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky koček. Křupavé zvenku a jemná náplň uvnitř dělají z tohoto krmiva oblíbenou pochoutku pro milovníky koček. Naše pelety obsahují vysoce kvalitní protein, který byl pečlivě vytvořen tak, aby vaší kočce poskytl všechny základní živiny, které potřebuje, aby zůstala zdravá a šťastná. Receptura je kompletní a vyvážená a přidání zdravé a chutné zeleniny, jako je mrkev a hrášek, poskytuje dokonalou kombinaci vitamínů a minerálů. WHISKAS je krmivo, které bylo připraveno s ohledem na pohodu vaší kočky. Používáme vysoce kvalitní suroviny od důvěryhodných dodavatelů, abychom vaší kočce poskytli tu nejlepší kvalitu a chuť. Díky tomu bude vaše kočka šťastná, zdravá a vždy připravená k jídlu.

Složení:

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % tuňáka v hnědých granulích*), bílkovinné extrakty rostlinného původu, cukry, zelenina (včetně 0,5 % sušené mrkve, což odpovídá 4 % mrkve v oranžových granulích a 1 % sušeného hrášku, což odpovídá 4 % hrášku v zelených granulích*), kvasnice. *Hnědé pelety obvykle tvoří 70 % produktu, oranžové pelety a zelené pelety obvykle tvoří 8 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30.8
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
3760
Fosfor (%):
0.98
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.