Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

WHISKAS Adult mokré krmivo pro kočky s tuňákem v želé 24x 400 g

Značka: WHISKAS
33041
836 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 209 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutné krmivo pro vaši kočku

WHISKAS TUNA 24x400g Plechovka mokrého krmiva pro kočky je perfektní krmivo pro vaši kočku. Toto kompletní mokré krmivo s tuňákem v želé je lahodné a zdravé jídlo, které kočky milují. Byl vyvinut tak, aby poskytoval vaší kočce všechny živiny, které potřebuje, aby zůstala zdravá a v dobré kondici. Whiskas obsahuje vysoce kvalitní proteiny, které jsou nezbytné pro udržení svalů vaší kočky. Kompletní a vyvážená receptura krmiva Whiskas navíc obsahuje zinek, který podporuje zdraví kůže a srsti vašeho mazlíčka, a také správnou rovnováhu minerálů, která pomáhá pečovat o stav močových cest vaší kočky. Whiskas TUNA 24x400g Mokré krmivo pro kočky v konzervě také neobsahuje umělá barviva a dochucovadla, takže je ideální pro kočky s citlivým trávicím systémem. Obaly potravin jsou navíc 100% recyklovatelné, což napomáhá šetrnosti k životnímu prostředí. Kočky milují chuť krmiva Whiskas a můžete si být jisti, že vaše kočka dostane vše, co potřebuje, aby zůstala zdravá a šťastná.

Složení:

maso a živočišné produkty, obiloviny , ryby a rybí deriváty (včetně 4% kousků tuňáka*), minerální látky, rostlinné bílkovinné extrakty, cukry. *Kousky obvykle tvoří 40 % produktu.

Kalorie: 73 kcal/100 g

Doplňkové látky/1 kg: Doplňky stravy: Vitamín B?: 31,5 mg, Vitamín E: 21,0 mg, Taurin: 650 mg, Měď (síran měďnatý, pentahydrát) : 0,64 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,22 mg, železo (monohydrát síranu železnatého): 10,9 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 2,2 mg, zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16,8 mg; Technologické doplňkové látky: Cassia guma: 2100 mg.

Analytické složky (%): protein: 6,7; obsah tuku: 3,2; anorganická hmota: 1,2; hrubá vláknina: 0,20; vlhkost: 83,7; vápník: 0,17; fosfor; 0,12.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9.6
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Tuňák
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.