Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

WHISKAS Adult 1+ konzervy pro kočky kachna v želé 24x 400 g

Značka: WHISKAS
33039
803 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 201 bod
Fotografie našich klientů: Prohlížet dodatečné fotografie : 1
Skvělá volba pro vaši kočku!

WHISKAS® s Jelly Duck je vynikající volbou pro vaši kočku starší 1 roku. Toto kompletní krmivo bylo vyvinuto ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science. Obsahuje masité kousky s kachnou, které jsou máčené v jemném želé, díky kterému si tuto chuť zamiluje každá kočka. Složení neobsahuje žádná umělá barviva a konzervační látky, čímž zajišťuje vaší kočce zdravou a výživnou výživu. WHISKAS® with Duck in Jelly je také vhodným vyvážením minerálů, které podporují zdraví močových cest vašeho mazlíčka, a zinku, který pomáhá zajistit zdraví jeho kůže a srsti. Díky tomu se vaše kočka bude cítit dobře a bude mít zdravou a lesklou srst.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (37 %, včetně 4 % kachních kousků*), obiloviny, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, cukry. *Kousky obvykle tvoří 47 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9.6
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.