Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Whimzees zubní žvýkací pamlsky pro psy starší 9 měsíců, vel. M, 7 ks

Značka: WHIMZEES
70736
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravý úsměv pro vašeho domácího mazlíčka

Týden rozmarů je ideální způsob, jak svému psovi dopřát čtrnáctidenní péči o ústní dutinu. Výhodné a praktické balení obsahuje dvoutýdenní dávku šťastných úsměvů pro domácí mazlíčky. Zubní žvýkací pamlsky WHIMZEES ve známých a oblíbených tvarech Stix a Brush jsou uzavřeny v baleních se systémem FreshPackage. Tím je zajištěno, že pamlsky jsou pro psa čerstvé a atraktivní. Týdenní balení WHIMZEES usnadňuje zavedení každodenního návyku péče o zuby vašeho domácího mazlíčka tím, že zajistí, aby měl žvýkací potřeby po ruce. Pamlsky jsou vegetariánské, bezlepkové, nízkokalorické a s nízkým obsahem tuku. Z tohoto důvodu jsou pro stravu vašeho psa ideální - nezpůsobují zažívací problémy ani nepodporují tloustnutí. Místní suroviny, ze kterých jsou vyrobeny, zaručují, že podáváním žvýkacích pamlsků WHIMZEES poskytujete svému psovi tu nejlepší zubní a ústní profylaxi.

Ústní hygiena je u psů stejně důležitá jako u lidí a dentální pamlsky WHIMZEES usnadňují psům každodenní čištění zubů. WHIMZEES je nepostradatelná každodenní péče o zuby vašeho psa.

Jak by se měl přípravek WHIMZEES podávat?

Doporučujeme jedno správně velké dentální žvýkání denně. Nezapomeňte zajistit, aby měl váš pes vždy přístup k čerstvé vodě. Stejně jako u jiných jedlých výrobků sledujte svého psa, abyste zajistili správné žvýkání. Spolknutí jakéhokoli předmětu bez důkladného rozkousání může být pro psa škodlivé nebo dokonce smrtelné. POZOR! Nevhodné pro psy mladší 9 měsíců. Zubní pamlsky WHIMZEES byly vyvinuty především k odstranění zubního plaku a kamene u dospělých psů. Mají specifický tvar a vysokou tvrdost. Nedoporučujeme je podávat štěňatům mladším 9 měsíců, protože mladým psům hrozí vylomení zubu nebo ukousnutí a spolknutí příliš velkého kusu pamlsku. V závislosti na velikosti psa jsou k dispozici různé velikosti.

Složení

bramborový škrob, glycerin, prášková celulóza, lecitin, sušené droždí, sladový extrakt, lupina, extrakt z vojtěšky (1,0 %), extrakt z papriky (0,25 %).

Zubní pamlsky jsou vyrobeny pouze z těch nejlepších, zcela přírodních surovin, bez umělých barviv, příchutí a konzervačních látek. Neobsahují bílkoviny a geneticky modifikované organismy. Mají také nízký obsah tuku a bez obilovin.

  • extrakt z vojtěšky - zdroj vitaminu K, C
  • šest vitamínů B a beta-karotenu - přirozený zdroj zelené barvy
  • paprikový extrakt - poskytuje vitamíny a a c, je bohatým zdrojem antioxidantů - přírodní pomerančové barvivo
  • sladový extrakt - obohacuje přírodní aroma - přirozený zdroj hnědé barvy
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    0.4
    Velikost mazlíčka:
    Střední a velká plemena
    Značka:
    WHIMZEES

    Určení

    Životní fáze:
    Junior
    Rasa:
    Všechny

    Složení

    Druh bílkovin:
    Rostlinné produkty
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.