Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Whimzees zubní žvýkací pamlsky pro psy starší 9 měsíců, vel. M, 7 ks

Značka: WHIMZEES
70735
146 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravý úsměv pro vašeho domácího mazlíčka

Týden rozmarů je ideální způsob, jak svému psovi dopřát čtrnáctidenní péči o ústní dutinu. Výhodné a praktické balení obsahuje dvoutýdenní dávku šťastných úsměvů pro domácí mazlíčky. Zubní žvýkací pamlsky WHIMZEES ve známých a oblíbených tvarech Stix a Brush jsou uzavřeny v baleních se systémem FreshPackage. Tím je zajištěno, že pamlsky jsou pro psa čerstvé a atraktivní. Týdenní balení WHIMZEES usnadňuje zavedení každodenního návyku péče o zuby vašeho domácího mazlíčka tím, že zajistí, aby měl žvýkací potřeby po ruce. Pamlsky jsou vegetariánské, bezlepkové, nízkokalorické a s nízkým obsahem tuku. Z tohoto důvodu jsou pro stravu vašeho psa ideální - nezpůsobují zažívací problémy ani nepodporují tloustnutí. Místní suroviny, ze kterých jsou vyrobeny, zaručují, že podáváním žvýkacích pamlsků WHIMZEES poskytujete svému psovi tu nejlepší zubní a ústní profylaxi.

Ústní hygiena je u psů stejně důležitá jako u lidí a dentální pamlsky WHIMZEES usnadňují psům každodenní čištění zubů. WHIMZEES je nepostradatelná každodenní péče o zuby vašeho psa.

Jak by se měl přípravek WHIMZEES podávat?

Doporučujeme jedno správně velké dentální žvýkání denně. Nezapomeňte zajistit, aby měl váš pes vždy přístup k čerstvé vodě. Stejně jako u jiných jedlých výrobků sledujte svého psa, abyste zajistili správné žvýkání. Spolknutí jakéhokoli předmětu bez důkladného rozkousání může být pro psa škodlivé nebo dokonce smrtelné. POZOR! Nevhodné pro psy mladší 9 měsíců. Zubní pamlsky WHIMZEES byly vyvinuty především k odstranění zubního plaku a kamene u dospělých psů. Mají specifický tvar a vysokou tvrdost. Nedoporučujeme je podávat štěňatům mladším 9 měsíců, protože mladým psům hrozí vylomení zubu nebo ukousnutí a spolknutí příliš velkého kusu pamlsku. V závislosti na velikosti psa jsou k dispozici různé velikosti.

Složení

bramborový škrob, glycerin, prášková celulóza, lecitin, sušené droždí, sladový extrakt, lupina, extrakt z vojtěšky (1,0 %), extrakt z papriky (0,25 %).

Zubní pamlsky jsou vyrobeny pouze z těch nejlepších, zcela přírodních surovin, bez umělých barviv, příchutí a konzervačních látek. Neobsahují bílkoviny a geneticky modifikované organismy. Mají také nízký obsah tuku a bez obilovin.

  • extrakt z vojtěšky - zdroj vitaminu K, C
  • šest vitamínů B a beta-karotenu - přirozený zdroj zelené barvy
  • paprikový extrakt - poskytuje vitamíny a a c, je bohatým zdrojem antioxidantů - přírodní pomerančové barvivo
  • sladový extrakt - obohacuje přírodní aroma - přirozený zdroj hnědé barvy
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    0.3
    Velikost mazlíčka:
    Štěňata
    Značka:
    WHIMZEES

    Určení

    Životní fáze:
    Junior
    Rasa:
    Všechny

    Složení

    Bílkoviny (%):
    1
    Druh bílkovin:
    Rostlinné produkty
    Tuky (%):
    2
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.