Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Vodítko pro psa Octagon 130 cm, 1,5 cm

Značka: FERA
67479
159 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 40 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nezbytné na každé procházce

FERA Octagon Straight psí vodítko - odolné a ergonomické vodítko Vodítko FERA Octagon Straight Dog Leash je perfektním řešením pro majitele psů, kteří chtějí svým mazlíčkům poskytnout pohodlné a bezpečné procházky. Lanyard je vyroben z velmi odolného materiálu, který se rychle neopotřebovává a je odolný proti oděru. Díky tomu bude vodítko sloužit dlouhou dobu. Ergonomická rukojeť vodítka zaručí, že ani delší procházky nebudou únavné pro ruku majitele. Rukojeť vodítka je vyrobena z materiálu, který se nelepí na kůži a rovnoměrně rozkládá tlak. Na konci vodítka je silná kovová karabina, která umožňuje snadné a rychlé připevnění vodítka k obojku nebo postroji. Rovné vodítko FERA Octagon je dostupné v různých velikostech a šířkách, takže si můžete vybrat to správné vodítko pro psy různých velikostí. Vodítko navíc může být perfektním doplňkem k setu s obojky a postroji Octagon od Fera. Výhody nákupu šňůrky FERA Octagon:

  • Odolný materiál, odolný proti oděru
  • Ergonomická rukojeť vodítka, která poskytuje pohodlí při procházkách
  • Silná karabina umožňuje snadné připevnění k obojku nebo postroji
  • Vodítko se snadno čistí

  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Barva:
    Různé
    Velikost mazlíčka:
    Všechna
    Značka:
    FERA
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Recenze

    Nikdy znaleziono żadnych názoru

    Napsat recenzi

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.