Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Vita Herbal pro hlodavce a králíky sušená mrkev 100 g

Značka: VITAPOL
61199
61 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přirozeně vysoká kvalita

Sušená mrkev pro hlodavce a králíky zpestří váš denní jídelníček. Mrkev je bohatá na mnoho důležitých živin. Je zdrojem betakarotenu, tedy provitaminu A, ale je také bohatý na vitamíny B1, B2, C, K a PP (niacin). Mrkev poskytne tělu mnoho úzkých minerálních sloučenin – měď, vápník, železo a fosfor. Je zdrojem vlákniny. Působí podpůrně na imunitní a trávicí systém, podporuje správnou peristaltiku střev. Přípravek lze podávat samostatně nebo přidat k základní potravině. Je vhodný i pro míchání se senem.

Způsob podávání

Podáváme jako pamlsek pro zpestření základní stravy. Může být podáván samostatně nebo smíchán se senem.

Složení:

Složení: sušené rajče. Analytické komponenty: hrubý protein (Kjeldahlův test) min. 9,0 %, hrubý tuk min. 2,4 %, hrubá vláknina max. 13,6 %, surový popel max. 9,2 %, vlhkost max. 12 %. Výživová doporučení: jako pamlsek doplňující základní jídlo.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Doplnění vitamínů
Hmotnost obalu (kg):
1
Značka:
VITAPOL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.