Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VETEXPERT Raw Paleo Turkey Puppy Mini 8kg pro malá plemena psů

Značka: VETEXPERT
68447
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Receptura bez obilovin

Suché krmivo RAW PALEO pro štěňata s krůtou 8 kg je jediné krmivo na trhu, které obsahuje až 80 g krůty ve 100 g krmiva. Složení krmiva je bez obilovin a monoproteinové, což znamená, že jediným zdrojem živočišných bílkovin je krůta, což snižuje riziko alergií. Přídavek DHA podporuje vývoj mozku a zraku štěněte. Fruktooligosacharidy, Mannanoligosacharidy a Enterococcus faecium podporují činnost trávicího traktu a stabilizují střevní mikroflóru. Krmivo je vhodně vyvážené a kompletní pro rostoucí psy malých plemen (jejichž dospělá tělesná hmotnost nepřesahuje 8 kg), od odstavu do 12 měsíců věku. RAW PALEO MINI PUPPY s krůtím masem je perfektní volbou pro majitele, kteří chtějí svému mazlíčkovi zajistit zdravou stravu s úžasnou chutí. RAW PALEO MINI PUPPY s krůtím masem je krmivo, které bylo připraveno pro štěňata rostoucích malých plemen, a proto je jeho receptura vhodně přizpůsobena jejich potřebám. Vysoký obsah krůty, až 80g ve 100g krmiva, poskytuje štěňatům optimální množství živočišných bílkovin, které potřebují během růstu a vývoje. Navíc přídavek DHA ovlivňuje vývoj mozku a zraku, což je zvláště důležité, když se štěně vyvíjí a učí se nové věci. RAW PALEO MINI PUPPY s krůtím masem je také bezobilné krmivo, což znamená, že neobsahuje obiloviny, které mohou způsobovat alergie nebo problémy s trávicím systémem. Monoprotein, tedy jediný zdroj bílkovin živočišného původu, snižuje riziko alergií, díky čemuž je krmivo ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Přídavek fruktooligosacharidů, mannanoligosacharidů a Enterococcus faecium podporuje činnost trávicího traktu a stabilizaci střevní mikroflóry, což zajišťuje zdraví a pohodu štěňat.

0

Složení:

Krůta 80g/100g (čerstvě připravená krůta (48,5g/100g)*; sušená krůta (25g/ 100 g); krůtí tuk (4,5 g/100 g)); omáčka z krůtího masa (2g/100g); sladké brambory; brambory; čerstvě připravená mrkev (14g/100g)*; bramborový protein; lososový olej (3g/100g); droždí; minerály; vitamíny; doplněk DHA (0,3 g/100 g); fruktooligosacharidy (480 mg/kg); Mannanoligosacharidy (120 mg/kg). Nutriční doplňkové látky na kg: Vitamíny: Vitamín A (retinyl acetát) 14 425 IU; vitamín D3 (cholekalciferol) 2 000 IU; Vitamin E (alfa-tokoferol acetát): 95 IU; Minerály: Zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 50 mg; Železo (síran železnatý II): 50 mg; Mangan (monohydrát síranu manganatého): 35 mg; Měď (pentahydrát síranu měďnatého II): 14 mg; Jód (bezvodý jodičnan vápenatý): 1 mg; Selen (seleničitan sodný): 0,28 mg; Stabilizátor mikroflóry trávicího traktu Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1 000 000 000 CFU. Analytické složky: Hrubý protein: 28 %; hrubý tuk: 15 %; hrubá vláknina: 2,5 %; Hrubý popel: 8 %; Omega 6 mastné kyseliny: 2,5 %; Omega 3 mastné kyseliny: 1,0 %, Vápník: 1,4 %; Fosfor: 1,1 %; Energetická hodnota: 380 kcal/100 g. *odpovídá 32 % čerstvě připraveného krůtího masa a 9 % čerstvě připravené mrkve před odstraněním vody

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
VETEXPERT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Krůtí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.