Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VETEXPERT RAW PALEO Sterilizovaná zvěřina 100 g vlhké krmivo pro kastrované kočky zvěřina

Značka: RAW PALEO
58554
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo

VetExpert Raw Paleo Sterilized Game je lahodné a zdravé mokré krmivo pro sterilizované dospělé kočky. Toto přírodní krmivo pro kočky bylo vytvořeno veterináři, aby vaší kočce poskytlo kompletní a snadno stravitelné krmivo. Toto krmivo se skládá ze 68 % zvěřinového masa a drobů, což vaší kočce dodává vysokou dávku bílkovin a taurinu. Přídavek L-karnitinu má pozitivní vliv na činnost srdce a pomáhá udržovat přiměřenou hmotnost kočky. Raw Paleo je krmivo, které nejen dobře chutná, ale také pečuje o zdraví vaší kočky. Díky správně zvoleným surovinám nebudou vaší kočce chybět žádné základní živiny. Toto krmivo je bez umělých přísad a konzervačních látek. Toto krmivo je ideální pro kočky, které po kastraci potřebují speciální dietu, protože se zpomaluje metabolismus kočky. Raw Paleo bylo vytvořeno odborníky v oblasti výživy společenských zvířat: psů a koček. Díky svým znalostem a dlouholetým zkušenostem je výrobce schopen vytvořit krmivo, které bude působit proti nedostatkům v jídelníčku Vaší kočky.

Složení:

Obsah ve 100g: 68% zvěřina a zvěřinové droby (srdíčka, srnčí maso, plíce, játra), 29% zvěřinový vývar, 2% pastinák, minerální látky 1 % Poměr masa a vnitřností je 50 %/50 %. Analýza složení: bílkoviny 10,4 %, tuk 6,1 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubý popel 2,2 %, vlhkost 76,0 % Fosfor: 0,15 %-0,19 % Vápník: 0,20 %-0,26 % Nutriční doplňkové látky v kg: vitamin D3 200 IU, zinek ( jako síran zinečnatý monohydrát) 25 mg, mangan (jako síran manganatý II, monohydrát) 1,4 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0, 75 mg, DL-methionin 20 mg, L-karnitin 200 mg, taurin 1500 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
10.4
Druh bílkovin:
Zvěřina
Tuky (%):
6.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.