Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VETEXPERT RAW PALEO Sterilizovaná krůta 100 g vlhké krmivo pro kastrované kočky s krůtím masem

Značka: RAW PALEO
58553
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální krmivo pro vaši kočku

kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky s predispozicí k nadváze nebo obezitě, stejně jako kastrované a kastrované kočky. Obohacený o L-karnitin, mono-protein - všechny složky živočišného původu pocházejí z krůty. Raw Paleo Sterilized Turkey je perfektní krmivo pro vaši kočku, které bylo speciálně vytvořeno s ohledem na potřeby vašeho mazlíčka. Složení krmiva tvoří 68 % krůta a krůtí droby včetně srdíček, krůtí maso, játra a krky a 29 % krůtí vývar. Krmivo bylo navíc obohaceno o rýži a minerály, aby byla zajištěna kompletní a vyvážená strava vaší kočky. Důležitým prvkem potraviny je, že je monoproteinová, což znamená, že všechny složky živočišného původu použité k výrobě jídla pocházejí z krůty. Krmivo je navíc obohaceno o L-karnitin, který pomáhá udržovat zdravou váhu vaší kočky, zejména v případě koček s predispozicí k nadváze nebo obezitě, stejně jako u kastrovaných a kastrovaných koček.

Složení:

Krocana a krůtí droby 68 % (srdce, krůtí maso maso, játra, krkovice), krůtí vývar 29 %, rýže 2 %, minerální látky 1 %. Poměr svaloviny a drobů je 50 %/50 %. Analytické složky: Bílkoviny 10,2 %, tuk 5,1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %, vlhkost 77,0 % Fosfor: 0,15 %-0,19 % Vápník: 0,20 %-0,26 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
10.2
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
5.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.