Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VETEXPERT RAW PALEO paštika Puppy Mini Beef 150 g paštika pro štěňata hovězí maso

Značka: RAW PALEO
68743
31 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
.
Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy 150g - jemná paštika pro štěňata malých plemen

Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy je kompletní krmivo určené speciálně pro štěňata malých plemen. Je to jemná paštika s výjimečně chutnou texturou, která uspokojí potřeby vašeho mazlíčka. Složení jídla je velmi jednoduché a obsahuje jeden zdroj živočišných bílkovin, a to krůtu. Díky tomu snižuje riziko potravinových alergií, což je důležité zejména v případě mladých psů. Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy neobsahuje přídavek obilovin, proto je vhodný pro psy s citlivým trávicím systémem. Dále obsahuje minerální látky a produkty rostlinného původu, jako je inulin, který příznivě působí na trávicí systém. Krmivo obsahuje 60 % hovězího a slunečnicového oleje, který přispívá k udržení zdravé kůže a srsti. Krmivo bylo také obohaceno o doplňky stravy, jako je vitamín D3, taurin, L-karnitin, zinek, mangan, měď a jód. Díky Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy dostane vaše štěně kompletní krmivo, které mu poskytne nejen potřebné živiny, ale i chutný požitek z jídla.

0

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu (60 % hovězí), minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), oleje a tuky (0,1 % slunečnicový olej). Test Hrubý protein: 10,5 %; Hrubý tuk: 4,5 %; Hrubý popel: 2 %; Hrubá vláknina: 0,5 %; Vlhkost: 80,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.