Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VETEXPERT RAW PALEO Dospělá krůta 100 g vlhké krůtí krmivo

Značka: RAW PALEO
58545
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro zdraví a energii

Dopřejte své kočce to, co potřebuje, aby zůstala zdravá a plná energie - RAW PALEO mokré krmivo s krůtím masem. Jedná se o kompletní, vyvážené udržovací krmivo, které obsahuje pouze složky živočišného původu a je bez obilovin. Naše mokré krmivo s krůtím masem je perfektním řešením pro dospělé kočky starší 1 roku. Krůtí maso je jediným zdrojem bílkovin ve stravě a je lehce stravitelné, což pomáhá udržovat trávicí trakt zdravý. Krmivo je bohaté na svalovinu a vnitřnosti, aby vaší kočce poskytlo všechny potřebné živiny. Neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky a slunečnicový olej zajišťuje zdravou hladinu tuku ve stravě vaší kočky. Všechny ingredience byly pečlivě vybrány a vyváženy, aby zajistily nejlepší kvalitu a chuť vaší kočky.

Složení:

Krocana a krůtí droby 70 % (srdce, krůtí maso, játra, krk), krůtí vývar 28,8 %, minerální látky 1 %, slunečnicový olej 0,2 %, maso k drobům je 50 %/50 %. Analýza složení: protein 10,3%, tuk 5,30%, hrubá vláknina 0,3%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 79,0% Fosfor: 0,15%-0,19%, Vápník: 0, 20%-0,26% Nutriční přísady na kg: Vitamin D3 200 IU, zinek (jako síran zinečnatý monohydrát) 25 mg, mangan (jako síran manganatý II monohydrát) 1,4 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,75 mg, měď jako pentahydrát síranu měďnatého 1 mg, Taurin 1500 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.3
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
5.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.