Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Vet Expert Raw Paleo Large Size Adult Turkey granule pro dospělé psy velkých plemen krůta 12 kg

Značka: RAW PALEO
58533
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Hodně čerstvého a chutného masa, jednoduché složení a žádné obiloviny.

RAW PALEO je odvážný návrat ke kořenům - k výživě v souladu s přírodou a potřebami vašeho psa. Ať už je jeho věk, velikost nebo temperament jakýkoli, vždy s ohledem na jeho zdraví a vitalitu.

Kompletní, nadstavbové, monoproteinové krmivo pro vašeho psa.

RAW PALEO pro dospělé psy velkých plemen je kompletní a vyvážené kompletní krmivo pro psy velkých plemen (nad 25 kg) od 1,5 roku věku. Znalosti a desetileté zkušenosti v oblasti výživy vedly k vytvoření RAW PALEO - nadprůměrného monoproteinového krmiva pro vašeho psa. Velmi vysoký obsah čerstvých surovin - masa a zeleniny - zaručuje nesrovnatelně vyšší chutnost. Krmivo je bez obilovin (Grain Free) a neobsahuje žádná zbytečná plnidla. Všechny živočišné složky navíc pocházejí z volně chovaných krůt. Zaměřujeme se na krátký seznam ingrediencí a jejich kvalitu namísto kvantity. Krmivo RAW PALEO pro dospělé psy velkých plemen obsahuje kromě samotných živin (bílkoviny, proteiny, tuky, sacharidy, minerální látky a vitamíny) také funkční přísady. Jedná se o biologické látky rostlinného původu, které podporují normální růst, vývoj a funkci.

Složení:

krůta (80g/100g) (čerstvá krůta 50g/100g; sušená krůta (23,5g/100g), krůtí tuk (4,5g/100g), krůtí omáčka (2g/100g), brambory, batáty, čerstvě připravená sezónní zelenina (15,8 /100g), lososový olej (3g/100g), minerální látky, vitamíny, perna canaliculis (0,3g/100), brutnákový olej.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.