Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VET-AGRO Dermatisan Aurisal Silver přípravek na čištění uší psů a koček 75 ml

Značka: VET-AGRO
66138
153 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 38 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
VET-AGRO DERMATISAN Aurisal Silver 75ml je inovativní přípravek pro péči o uši psů a koček

VET-AGRO DERMATISAN Aurisal Silver 75ml je inovativní přípravek pro péči o uši psů a kočky, která obsahuje částice stříbra, které brání rozvoji bakterií a plísní. Přípravek účinně odstraňuje ušní maz a zároveň zklidňuje podráždění a záněty. Přípravek má díky svému unikátnímu složení protizánětlivé, antibakteriální, protiplísňové a keratoplastické vlastnosti. Pravidelné používání VET-AGRO DERMATISAN Aurisal Silver 75ml zajistí čisté a zdravé uši vašeho mazlíčka. Použití přípravku je snadné - stačí nanést pár kapek zvířete do zevního zvukovodu, masírovat základnu ucha a přebytek z vnitřního povrchu boltce odstranit vatovým tamponem. Nepronikejte do zvukovodu. Frekvence používání přípravku závisí na množství vyrobeného vosku (1-2x týdně) a opakujte do úplného vyčištění ucha. VET-AGRO DERMATISAN Aurisal Silver 75ml je určen pouze pro vnější použití. Přípravek je bezpečný pro zvířata, ale měl by být uchováván mimo dosah dětí. Produkt by měl být skladován při teplotě +4 °C až 25 °C.

< b >0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
75
Značka:
VET-AGRO

Určení

Určení:
Uši
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.