Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Versele - Laga Tropical Finches Premium 800 g krmivo pro exotické ptáky

Značka: VERSELE-LAGA
60756
111 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 28 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prémiová směs zrnin pro exotické ptáky

Pestré a pečlivě vyvážené složení ideálně splňuje zvláštní nutriční potřeby tropických ptáků. Krmivo obsahuje granule s ovocem a VAM komplexem, plným vitamínů, aminokyselin a minerálů, a také Florastimul. Krmivo zajišťuje vynikající kondici a optimální funkci střev, semínka chia dodávají další omega-3 mastné kyseliny. Očištěné ústřicové skořápky obsažené ve směsi zaručují dobrou funkci žaludku a správnou rovnováhu vápníku a fosforu.

Dávkování

Denní potravní nároky ptáků se mohou lišit v závislosti na druhu a věku. Krmivo i pitnou vodu je třeba denně vyměňovat za čerstvou.

Složení:

semena (salvia hispanica semena 1%), v.a.m. granule 8% (semena, obiloviny, ovoce, oleje a tuky, cukry, vitamíny, aminokyseliny, fos, mos), minerální látky (ústřicové lastury 2%)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.