Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA slunečnice pro volně žijící ptactvo 7,5 kg

Značka: VERSELE-LAGA
55662
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro volně žijící ptactvo

Proužkovaná slunečnicová semínka jsou chutnou svačinkou a cenově dostupným základním krmivem pro volně žijící ptactvo. Slunečnici můžeme podávat jako samostatnou svačinku nebo ji přidat do jakéhokoli sypkého jídla. Je to vynikající nabídka pro milovníky ptactva, kteří chtějí uspokojit potřeby svých mazlíčků jednoduchým a snadným způsobem. Slunečnicová semínka jsou bohatým zdrojem vitamínů E, B, A a D. Jsou také cenným zdrojem antioxidantů, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa, draslíku a vápníku. Slunečnice je důležitou součástí potravy volně žijících ptáků a poskytuje jim základní živiny, které pomáhají upevnit jejich zdraví a kondici.

Složení:

slunečnicová semínka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.