Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA NutriBird Lori krmivo pro lori 700 g

Značka: VERSELE-LAGA
67591
299 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 75 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nektar pro středně velké ptáky

NutriBird Lori je dokonale vyvážené krmivo pro lori, které se skládá z nektaru a pylu. Vysoká nutriční hodnota a velmi dobrá vstřebatelnost z něj činí ideální volbu pro vašeho lorika. NutriBird Lori vytváří stabilní směs bez prášku, který klesá ke dnu, což poskytuje vašemu lorikovi kompletní výživu. Pro přípravu potravy pro loriky smíchejte prášek s vodou. Jídlo se doporučuje denně osvěžovat, a pokud je teplé, připravovat je čerstvé dvakrát denně. Je také důležité zajistit, aby bylo denně přidáváno čerstvé ovoce. Malé druhy loriů preferují tenčí krupice.

Složení:

cukry, rostlinné bílkovinné extrakty, rostlinné produkty, oleje a tuky, pekařské výrobky, minerály, droždí, MOS, lecitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.7
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.