Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Nutribird A19 3 kg krmiva pro odchov kuřat

Značka: VERSELE-LAGA
67208
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kuřata s vysokými energetickými nároky

Pro každého chovatele ptáků je jedním z nejdůležitějších aspektů poskytnout svým svěřencům správnou potravu, zejména v případě mláďat. Krmivo pro mláďata arů, chrtů, morčat a další mláďata s vysokými energetickými nároky je ideální volbou pro majitele, kteří chtějí zajistit optimální a zdravý růst svých mláďat. Vědecky formulované složení obsahuje všechny základní živiny, které vaše kuře potřebuje. Lze jej podávat od vylíhnutí do odstavu a stabilizátory střevní flóry, prebiotika, trávicí enzymy a organické kyseliny obsažené v produktu podporují trávicí proces. Krmivo pro mláďata arů, chrty, morčata a další mláďata s vysokou energetickou náročností je doporučováno veterináři a používáno po celém světě ptačími parky a špičkovými chovateli. Pokud tedy hledáte produkt, který vašemu ptáčkovi poskytne tu nejlepší podporu, stojí toto krmivo za pozornost.

Složení:

výrobky pekařského průmyslu, rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky, deriváty rostlinného původu, minerální látky, cukry, kvasnice, organické kyseliny ( 2500 mg/kg), psyllium, mannan-oligosacharidy (1000 mg/kg), lecitin

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.