Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA European Finches Prémiové krmivo pro pěnkavy Triumph 800 g pro pěnkavy evropské

Značka: VERSELE-LAGA
60754
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé krmivo pro vaše ptáky!

Skvělá směs obilovin speciálně navržená pro pěnkavy. Jedná se o výživné a chutné krmivo pro vaše ptáky, obsahující extrudované VAM pelety obohacené o aminokyseliny, vitamíny a minerály. To vše pro zajištění optimální kondice a správné funkce trávicího systému vašeho ptáka. Tato vysokoenergetická směs byla sestavena po konzultaci s nejlepšími chovateli ptactva v Evropě a je jimi používána jako základní krmivo pro malé tropické ptactvo. Navíc obsahuje Florastimul, který zajišťuje optimální činnost trávicího traktu a pomáhá při trávení.

Složení:

kanárské semínko 57%, řepík 11%, VAM granule 8%, žluté panické proso 5%, červené proso 5%, lněné semínko 4%, semena planých rostlin 3%, ústřicové skořápky 2 %, žluté proso 2 %, nigerské semínko 1 %, červené panické proso 1 %, semínko šalvěje španělské 1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.