Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Australian Parrot Loro Parque Mix 15kg krmivo pro australské papoušky

Značka: VERSELE-LAGA
60769
998 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 250 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Směs pro australské papoušky

Vyvinutá ve spolupráci s týmem vědců z Loro Parque, Tenerife, tato vysoce kvalitní obilná směs obsahuje cardi, pohanku, pšenici, ječmen, neloupanou rýži, bílé proso, oves, oves loupaný, kanárské semínko, konopné semínko, žluté proso, dari, čirok, loupané arašídy, piniové oříšky, pruhovaná slunečnicová semínka, popcorn, pufovaná pšenice, divoká růže, VAM maxi granule a ústřicové skořápky. Směs je také obohacena o vitamíny, aminokyseliny a minerály, aby udržela vaše ptáky v optimální kondici.

Složení:

obiloviny, semena, ořechy, vedlejší produkty rostlinného původu, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, ovoce, oleje a tuky, cukr, FOS, MOS

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.