Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Urinary Calm UCD krmivo pro kočky 3 kg

Značka: TROVET
68576
666 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 167 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
TROVET Urinary Calm UCD je kompletní a vyvážené krmivo pro kočky k prevenci tvorby struvitů.

TROVET Urinary Calm UCD je kompletní a vyvážené krmivo pro kočky, které bylo vyvinuto k prevenci tvorby struvitů.
Struvity jsou kameny, které se tvoří v močových cestách koček, které způsobují bolest a mohou vést k vážným zdravotním komplikacím.

TROVET Urinary Calm UCD obsahuje správné množství bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a stopové prvky, které poskytují kompletní a vyváženou stravu pro kočky, zejména ty, které jsou ohroženy tvorbou struvitů.
Přídavek extraktu z antarktického krillu a zeleného čaje má protizánětlivý a antibakteriální účinek, podporuje zdraví močových cest.

Doporučené dávkování TROVET Urinary Calm UCD pro kočky závisí na váze kočky a se pohybuje od 35 do 85 gramů na den.
Veterinární krmiva by měl předepisovat veterinární lékař po předchozím vyšetření zvířete a délka užívání je stanovena individuálně pro každou kočku a její onemocnění.

Složení:

Kukuřice, vejce, rybí moučka, drůbeží tuk, kvasnice, drůbeží moučka, celulóza, vitamíny a stopové prvky, antarktický kril, chlorid sodný, vláknina psyllium, řepné řízky, kuřecí játra (hydrolyzát), mléčný protein (hydrolyzát), rybí tuk, hydrolyzovaný kvasnicový extrakt (zdroj manno - oligosacharidy, MOS), fruktooligosacharidy (FOS), glukosamin, chondroitin sulfát, extrakt ze zeleného čaje. Analýza: Bílkoviny 34 % Tuk 13,5 % Popel 6,6 % Vláknina 5,7 % Vlhkost 8,0 % Sacharidy 32,4 % Vitamin A 22 500 IEVitamín D3 1700 IEVitamín E 185 mg Vápník 0,9 % Fosfor 58 % Chlor 0,7 % Hořčík 0,7 % Sodík 0,7 % hořčík % 1,2 % methionin 0,85 % taurin 2 380 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
13.5
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.