Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Unique Protein Venison UPV pro psy a kočky zvěřina 400 g

Značka: TROVET
68639
114 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 29 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná nabídka pro psy a kočky, kteří mají problémy se zažíváním

TROVET Unique Protein Venison UPV je lahodné a zdravé krmivo pro psy a kočky, kteří potřebují zpestřit svůj jídelníček. Toto krmivo bylo vytvořeno pro psy a kočky, kteří netolerují jiné zdroje bílkovin. Složení obsahuje pouze maso zvěřiny, slunečnicový olej a olivový olej. Krmivo neobsahuje umělá aromata, barviva ani vůně, což zaručuje přirozenou chuť a vůni masa. TROVET Unique Protein Venison UPV je nejen chutné, ale také velmi hodnotné jídlo, protože obsahuje všechny potřebné živiny. Krmivo TROVET Unique Protein Venison UPV je výbornou volbou pro psy a kočky, kteří mají zažívací potíže, a to díky tomu, že ve složení je pouze jeden zdroj bílkovin. Doporučená doba krmení je 3-8 týdnů. Lze použít i s vařenými bramborami nebo rýží.

Složení:

Srnčí maso (jelen), oleje a tuky (slunečnicový olej, olivový olej). Neobsahuje umělá aromata, barviva ani vůně. Analýza: Bílkoviny 7 % Obsah tuku 4,5 % Hrubý popel 0,9 % Vláknina 0,5 % Vlhkost 83 % Minerály: Vápník 0,07 % Fosfor 0,10 % Sodík 0,11 % Draslík 0,14 % Vitamíny: Žádné Energie: 3,2 MJ/kg 777 MJ/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
7
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
0.1
Tuky (%):
4.5
Vápník (%):
0.07
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.