Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Unique Protein králík UPR pro psy a kočky králík 200 g

Značka: TROVET
68635
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Unikátní složení

Trovet Unique Protein UPR Rabbit je vlhké doplňkové krmivo pro psy a kočky, které bylo vyvinuto pro zvířata s alergiemi nebo potravinovými intolerancí. Unikátní receptura tohoto produktu je založena na králičí bílkovině, která je zdrojem bílkovin s nízkým rizikem alergických reakcí. Trovet Unique Protein UPR obsahuje přídavek olivového oleje a slunečnicového oleje, které zlepšují chuť a příznivě působí na trávicí systém. Krmivo lze vařit v kombinaci s rýží nebo bramborami, což dodává stravě mazlíčka další variabilitu.

Složení:

králík, slunečnicový olej, olivový olej. Test: Protein 5,5 %; Obsah tuku 5,0 %; Anorganická hmota 0,9 %; hrubá vláknina 0,5 %; Vápník (Ca) 0,11 %; Fosfor (P) 0,11 %; sodík (Na) 0,12 %; Draslík (K) 0,14 % Energie: 3,3 MJ / kg – 796 kcal / kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
5.5
Druh bílkovin:
Králík
Fosfor (%):
0.11
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.11
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.