Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Unique Protein Horse UPH pro psy a kočky s koňským masem 800 g

Značka: TROVET
68634
183 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 46 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Doplňkové vlhké krmivo pro psy a kočky

TROVET Unique Protein pro psy a kočky s koňským masem je doplňkové vlhké krmivo, které vašemu mazlíčkovi pomůže vychutnat si zdravé a chutné jídlo. Unikátní složení je založeno na koňském mase, které je jediným zdrojem bílkovin v tomto produktu. Oleje a tuky (slunečnicový a olivový olej) navíc dodávají vašemu mazlíčkovi základní živiny. Toto mokré krmivo je perfektní volbou pro domácí mazlíčky, kteří trpí alergiemi nebo potravinovou intolerancí. Složení bez zbytečných přísad, umělých barviv či příchutí zaručí, že váš mazlíček nebude vystaven zbytečným přísadám. Krmivo poskytuje vašemu mazlíčkovi všechny potřebné živiny. Výrobek neobsahuje vitamíny, proto se vyplatí doplnit stravu o doplňky stravy, které vašemu psovi nebo kočce zajistí kompletní stravu.

Toto krmivo by mělo být zkrmováno pro 3-8 týdnů. Po uplynutí této doby lze v produktu pokračovat, ale doporučuje se používat v kombinaci s vařenými bramborami nebo rýží.

Složení:

Složení:

b>

Maso (kůň), oleje a tuky (slunečnicový olej, olivový olej) Rozbor: Bílkoviny 8,5 %, obsah tuku 5,0 %, anorganické látky 0,9 %, vláknina 0,5 % Minerály: vápník 0,07 %, fosfor 0,12 % 0,13 %, draslík 0,15 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Koňské maso
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.07
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.