Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Renal & Oxalate Lamb RID pro kočičí jehněčí 200 g

Značka: TROVET
68560
63 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Péče o zdraví vaší kočky

Trovet RID je veterinární krmivo pro dospělé kočky, které je vhodné pro domácí mazlíčky s močovými, srdečními nebo jaterními problémy. Živiny ve stravě byly upraveny tak, aby pomáhaly předcházet a zmírňovat metabolické změny spojené s onemocněními, jako je selhání ledvin, urolitiáza, oxaláty nebo cystin. Krmivo obsahuje snížené hladiny fosforu a sodíku, což pomáhá kontrolovat hypertenzi, srdeční selhání a ascites. Mírná hladina vysoce kvalitních bílkovin zajišťuje pokrytí minimální denní potřeby aminokyselin a udržení správné funkce ledvin. Trovet RID navíc obsahuje zvýšenou hladinu vitamínů B, které pomáhají brzdit rozvoj nemocí a zmírňují příznaky nemocí. Přídavek látek zvyšujících pH moči zabraňuje acidóze. Krmivo je vhodné pro dospělé kočky s močovými, srdečními nebo jaterními problémy a je kontraindikováno u březích a kojících koček a u koček se struvitovými kameny.

0

Složení:

jehněčí maso (min 30%), kuřecí maso, rýžová mouka, minerální látky, droždí, minerální látky, rýže (fermentovaná) ANALÝZA: Bílkoviny 7,3 % Tuk 6,0 % Popel 1,5 % Vláknina 0,5 % Vlhkost 77,0 % Vitamin A 2 025 IU Vitamin D 390 IU Vápník 0,23 % Fosfor 0,14 % Sodík 0 ,15 % Draslík < 0,22 % Copper 7 Zinek 10 mg Taurin 01 mg01 mg /p>

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
7.3
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.14
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.23
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.