Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Puppy CPF pro štěňata 10 kg

Značka: TROVET
68481
1187 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 297 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Udržovací krmivo

Chutné krmivo pomáhá v boji s nadváhou a léčbě kožních onemocnění, díky kterému bude váš pes vždy fit a zdravý. TROVET Puppy CPF obsahuje drůbež, která je vynikajícím zdrojem bílkovin, rýži a kukuřici, které jsou výborným zdrojem energie, a minerály jako glukosamin a chondroitin sulfát, které podporují zdraví kloubů. Krmivo dále obsahuje fruktooligosacharidy, které mají pozitivní vliv na trávení, dále vitamíny a stopové prvky, jako jsou vitamíny A, D3, E, C a lecitin, které pomáhají udržovat zdravou kůži a srst. TROVET Puppy CPF je plně vyvážený a obsahuje všechny potřebné živiny, které vašemu štěněti pomohou růst silné a zdravé. Může být také podáván fenám od pátého týdne březosti až do odstavu a dávkování je třeba upravit podle stádia březosti, plemene a hmotnosti feny.

0

Složení:

kukuřice, rýže, drůbeží moučka, drůbeží a rybí tuk, řepné řízky, hydrolyzovaná drůbeží játra, frukto-oligosacharidy, droždí, vitamíny a stopové prvky, vejce, L-karnitin, chondroitin sulfát, glukosamin Stanovení: Vlhkost 8% Bílkoviny 28% Tuky 16% Sacharidy 39% Popel 5,0% Vláknina 4% Minerály: 60% Vápník Pho0.0 0,18 %Draslík 0,65%Zinek 140 mg/kgJód 2,5 mg/kgLecitin 5000 mg/kg Vitamíny:Vitamín A 19 000 IU/kgVitamín D3 1300 IU/kgVitamín E 500,00 mg/kgVitamín C 5000 mg/kg 2 p>00,00 mg 2

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
TROVET Puppy CPF pro štěňata
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.