Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Puppy CPF granule pro štěňata 3 kg

Značka: TROVET
68607
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pomáhá v boji s nadváhou a léčí kožní onemocnění

TROVET Puppy CPF je suché krmivo pro štěňata všech plemen a březí feny, které jim poskytuje kompletní a lehce stravitelnou stravu. Krmivo obsahuje složky, které pomáhají v boji s nadváhou a léčbě kožních onemocnění. TROVET Puppy CPF je ideální krmivo pro štěňata a březí feny, které poskytuje kompletní a vyváženou stravu a pomáhá udržovat zdraví pokožky a bojovat s nadváhou. Krmivo je možné podávat fenám od pátého týdne březosti až do ukončení kojení. Dávkování závisí na fázi březosti, plemeni a hmotnosti feny.

Složení:

Rýže, drůbež, hovězí a vepřová moučka, ryby, drůbež a rybí tuk, hydrolyzovaná drůbeží játra, kvasnice, vitamíny a stopové prvky, řepné řízky, vejce, korýši a měkkýši. Analýza: Vlhkost 8% Bílkoviny 28% Tuky 16% Sacharidy 39% Popel 5,5% Vláknina 4% Minerály: Vápník 0,8% Fosfor 0,65% Sodík 0,18% Draslík 0,65% Zinek 140 mg/kg Jód/5 mg Energie 2,5 mg /kg (3708 kcal/kg) Vitamíny: Vitamín A 19 000 IU/kg Vitamín D3 1 300 IU/kg Vitamín E 500,00 mg/kg Vitamín C 200,00 mg/kg Lecitin 5000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.