Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Močový struvit pro ASD kočky 3 kg

Značka: TROVET
68555
482 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 121 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Veterinární krmivo pro kočky trpící nemocemi močových cest.


Veterinární dieta vhodná k dietní léčbě kočičího urologického syndromu a struvitové urolitiázy.


Krmivo je určeno ke zvýšení rozpustnosti struvitových krystalů a zátek zajištěním kyselosti moči a snížením koncentrace hořčíku a fosfátu v moči. Snížená hladina hořčíku ve stravě v kombinaci se sníženou kyselostí moči pomáhá předcházet tvorbě nových kamenů.


Kromě toho je TROVET Urinary Struvite kompletní a vyvážené krmivo, které může být podáváno vaší kočce po celý její život, zvláště pokud existuje riziko tvorby struvitových krystalů. Toto krmivo je vhodné i pro zdravé dospělé kočky


Kontraindikace: koťata


Složení: Drůbeží moučka, rýže, rybí maso, drůbeží tuk, kukuřice, rybí moučka, drůbeží játra (hydrolyzát), kvasnice, rybí tuk, lecitin, minerální látky a vitamíny, cholinchlorid, chlorid sodný, chlorid amonný.


Analytické složky: Vlhkost 8,00%, Hrubý protein 32,00%, Hrubý tuk 23,00%, Hrubá vláknina 1,50%, Sacharidy 28,7%, Hrubý popel 6,80%


Minerály: Vápník 1,00%, Fosfor 1,00%, Hořčík 0,07%, Sodík 0,60%, Draslík 0,56%, Chloridy 1,80%, Hořčík 0,07%, Síra 0,32%, Taurin `1800 mg/kg, chlorid amonný `1800 mg/kg


Vitamíny: Vitamín A 15 000 IU/kg, Vitamín D 31 000 IU/kg, Vitamín E 250 mg/kg


Metabolická energie: 17,1 MJ/kg (4083 kcal/kg)


Nutriční doporučení:


Veterinární krmivo by měl předepsat veterinární lékař po úvodním vyšetření zvířete. Přesnou dobu užívání určuje veterinární lékař individuálně pro každého psa a jeho stav.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
23
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.