Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET hypoalergenní krmivo s jehněčím masem pro psa 3 kg

Značka: TROVET
68571
554 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 139 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a přirozené krmivo pro vašeho psa

ZIWIPEAK Dog Krmivo sušené na vzduchu Chicken Chicken 2,5 kg je lahodné a přirozené krmivo pro vašeho psa. Je vyrobeno z 96 % z kuřecího masa, orgánů, kostí a novozélandských mušlí, což splňuje biologické potřeby vašeho psa na masovou stravu. Kuřata jsou eticky chována ve volném výběhu na bujných pastvinách Nového Zélandu, což zaručuje chuť a nutriční hodnotu. Krmivo neobsahuje obilný cukr a glycerin, cereálie, bramborový škrob ani tapioku, což je ideální pro psy s alergiemi a potravinovými intolerancemi. ZIWIPEAK Dog Air-Dried Chicken Chicken 2,5 kg je ideální varianta pro psy všech věkových kategorií a plemen. Může být podáván jako topper nebo kompletní jídlo.

Složení:

Rýže, jehněčí moučka, hydrolyzovaná drůbeží játra, ryby a drůbeží tuk, vitamíny a stopové prvky, řepné řízky, kvasnice Rozbor: Vlhkost 8 % Bílkoviny 27 % Tuky 16 % Popel 8,5 % Vláknina 1,5 % Sacharidy 39 % Minerály : Vápník 1,7 % Fosfor 1,2 % Sodík 0,55 % Draslík 0,8 % Zinek 85 mg/kg Taurin 1800 mg/kg Kyselina linolová 3,9 % Kyselina linolová 0,4 % Vitamíny: Vitamín A 15 000 IU/kg0 Vitamín E2/kg0 Vitamín D3/100 mg C 200 mg/kg Energie: 15,4 MJ/kg (3673 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.