Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET hypoalergenní granule pro psy se zvěřinou 3 kg

Značka: TROVET
68611
578 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 145 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hypoalergenní krmivo pro psy se zvěřinou.

TROVET Hypoallergenic Venison VPD je lehce stravitelné dietní krmivo pro psy trpící přecitlivělostí na krmivo. Složky zvěřinového a bramborového původu poskytují vysokou nutriční hodnotu a jsou zvířaty dobře snášeny a zároveň minimalizují riziko alergických reakcí. Krmivo dále obsahuje hydrolyzovaný kvasnicový extrakt, který je zdrojem mannanových oligosacharidů (MOS), podporujících imunitní systém a trávení. TROVET Hypoallergenic Venison VPD je bohatý na základní živiny, jako jsou bílkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a minerály, čímž zajišťuje kompletní výživu pro vašeho psa. Navíc toto krmivo díky obsahu lněného semínka pomáhá udržovat zdravou kůži a srst. Veterinární krmivo TROVET Hypoallergenic Venison VPD doporučujeme používat pod dohledem veterinárního lékaře, který určí vhodnou dobu použití pro vašeho psa a jeho stav. Ve standardních případech doporučujeme krmivo užívat 3-8 týdnů. Krmná doporučení: Veterinární krmiva by měl předepisovat veterinární lékař po předchozím vyšetření zvířete. Přesnou dobu použití určuje pro každého psa a jeho stav individuálně veterinární lékař. Ve standardních případech se jídlo používá po dobu 3–8 týdnů.

Složení :

Brambory, zvěřina (jelení), drůbeží tuk, slunečnicový olej, lněné semínko, řepné řízky, hydrolyzovaný kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidů - MOS), minerály, vitamíny Rozbor: Vlhkost 8 % Protein 19,5 % Tuk 16 % Sacharidy 46,5 % Popel 7,5 % Vláknina 2,5 % Minerály: Vápník 1,4 % Fosfor 1,1 % Sodík 0,35 % Draslík 0,9 % Měď 10 mg/kg Zinek 110 mg/kg Kyselina linolová 4,01 % Kyselina linolová 4,01 % A15 % Vitamín IU/kg Vitamin D3 1 000 IU/kg Vitamin E 150,00 mg/kg Vitamin C 100 mg/kg Energie: 15,4 MJ/kg (3673 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.