Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Hepatic HLD pro kočky 100 g

Značka: TROVET
68568
48 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Veterinární krmivo pro kočky s onemocněním trávicího traktu a jater

TROVET Hepatic HLD pro kočky je vlhké veterinární krmivo pro kočky trpící zažívacími problémy, střevními onemocněními a onemocněními jater.
Krmivo obsahuje jehněčí maso (29 %), ryby, kuřecí a rýžovou mouku, které kočce dodávají lehce stravitelné bílkoviny a sacharidy.
Strava je lehce stravitelná a podporuje trávicí systém a díky vhodnému množství taurinu a minerálů příznivě ovlivňuje činnost srdce a zraku.
Krmivo je pro člověka bezpečné. zdraví kočky a neobsahuje škodlivé přísady.

Používání diety TROVET Hepatic HLD pro kočky umožňuje minimalizovat příznaky onemocnění jater, jako je slabost, nechutenství, zvracení, průjem a další jako trávicí a střevní potíže.
Veterinární krmivo by měl předepsat veterinární lékař po předchozím vyšetření zvířete, který také doporučí vhodnou dávku a délku diety.

Složení:

29 % jehněčí maso, ryby, rýžová mouka, kuřecí maso, minerály, vitamíny Stanovení: Vlhkost 76,00 % Bílkoviny 8,00 % Tuky 6,20 % Sacharidy 7,40 % Popel 1,90 % Vláknina 0,50 % Minerály: Vápník 0,37 % Fosfor 0,26 % Sodík 0,26 % Sodík 0,7 % Sodík 0,7 % Taurin 400 mg/kg Energie: 4,5 MJ/kg (1067 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.26
Tuky (%):
6.2
Vápník (%):
0.37
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.