Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Hepatic HLD granule pro psy 3 kg

Značka: TROVET
68602
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vynikající krmivo pro psy

Trovet HLD Hepatic je vynikající krmivo pro psy s jaterními problémy. Přípravek zajišťuje správnou funkci střev a udržuje těsnost střevní bariéry. Speciálně vybrané živiny zajišťují inhibici destrukce jaterní tkáně a pankreatických buněk. Díky kvalitnímu proteinu lze uspokojit potřebu regenerace buněk. Krmivo obsahuje vyšší množství vitamínů B, lecitinu a cholinu pro zlepšení jaterního metabolismu. Sušená řepná dužina je zdrojem středně fermentovatelné vlákniny, která poskytuje optimální množství mastných kyselin s krátkým řetězcem, nezbytný energetický materiál pro buňky střevního epitelu. Trovet HLD Helaptic je perfektní volbou pro psy trpící onemocněními střev, jater a slinivky. Přípravek lze použít u štěňat a dospělých psů. Kontraindikací použití je pouze alergie na drůbeží bílkovinu.

Složení:

Kukuřice, drůbeží masová moučka, rýže, sádlo, kukuřičná lepková moučka, rybí moučka, vitamíny a minerály, drůbeží játra (hydrolyzát), řepné řízky, kvasnice, rybí tuk, vejce

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.