Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET HLD jaterní granule pro psy 12,5kg

Značka: TROVET
68478
1194 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 299 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo pro psy s onemocněním jater a trávicího ústrojí.

TROVET Hepatic HLD je veterinární krmivo vyvinuté speciálně pro potřeby psů vyžadujících lehce stravitelné a vysoce stravitelné krmivo. Toto krmivo se skládá z lehce stravitelných surovin jako je drůbeží moučka, rýže, sádlo, kukuřičný lepek, vitamíny a minerály, drůbeží játra (hydrolyzát), sazenice červené řepy, kvasnice, rybí tuk a vejce. TROVET Hepatic HLD byl speciálně vyvinut tak, aby pomáhal při léčbě onemocnění jater a dalších nutričních problémů u psů. Obsahuje speciální komplex vitamínů a minerálů jako je betain, měď, lecitin a L-karnitin, které podporují zdraví jater a napomáhají vstřebávání živin. Krmná doporučení: Veterinární krmivo by měl předepsat veterinární lékař po vstupním vyšetření zvířete. Přesnou dobu užívání určuje individuálně pro každého psa a jeho stav veterinární lékař. Ve standardních případech se krmivo odebírá 6 měsíců při selhání jater a 3-12 týdnů při jiných problémech s výživou.

Ingredience:

kukuřice, drůbeží moučka, rýže, sádlo, kukuřičná lepková moučka, rybí moučka, vitamíny a minerály, drůbeží játra (hydrolyzát), řepné řízky, kvasnice, rybí tuk, vejce

Analýza: vlhkost 8,00% bílkoviny 27,00% tuk 17,00% uhlohydráty 40% ash 6,00% vlákniny 2,00% minerály: vápník 1,10% fosforu 0,80% sodíku 0,2% draslík 0, 2% draslík 0,14% betain 0,40 mg letium 00 mg/kg l-kybičí 300 mg/kg Vitamíny: Vitamín A 20 000 IU Vitamín D3 2 000 IU Vitamín E 200 mg Energie: 15,9 MJ/kg (3793 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.