Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie Transport Box "Vario30" 76 cm nylon

Značka: TRIXIE
6510
1779 

Odesíláme nejpozději do 5 dnů

Zákaznické body: 445 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Přepravní skládací taška Vario je především multifunkční

Slouží jako přepravní taška a odpočívadlo pro vašeho mazlíčka při cestování autem. Díky voděodolnému materiálu - nylonu - je vhodná pro venkovní použití. Měkká podšívka uvnitř z umělé ovčí kůže zajistí vašemu pejskovi pohodlnou cestu. Nosič, transportní taška, taška na příslušenství, ... - to jsou jen některé z mnoha věcí, které má každý majitel cestující se psem.

Když se vydáte na cestu, měli byste svému mazlíčkovi zajistit bezpečí a pohodlí. Výběrem přepravní tašky Vario si můžete být jisti, že svému psovi poskytnete to nejlepší ze všeho. Dno brašny je protiskluzové, takže nosič při jízdě neklouže po sedačce/kufru a přídavný snímatelný nylonový kryt chrání nárazník před poškrábáním při nastupování a vystupování. Nylon je odolný a snadno udržovatelný materiál. Je odolná proti větru a vodě, takže je skvělá pro venkovní použití. Transportní taška Vario slouží i jako lůžko. Lze jej pevně připevnit k zemi pomocí kolíků. Uvnitř je měkká podšívka z umělé ovčí kůže, která se snadno čistí. Je pratelná na 30°C. V tašce je mnoho vstupních otvorů, které umožňují mazlíčkovi snadný vstup do přepravky a zvyšují komfort. Síťovaná vložka v horní části zajišťuje velmi dobrou cirkulaci vzduchu. Pokud svítí slunce nebo prší, můžete jej zakrýt. Na boku tašky je držák na láhev a malá kapsička na příslušenství, jako jsou pamlsky a hračky.

Transportní taška Vario je nejen pohodlná, ale také prostorově úsporná, protože je skládací. Ve složeném stavu ji lze uložit do skříně nebo kufru.

Barva: Černá/šedá

Materiál: Odolný polyester

Kovové podpěry v železe, práškově lakované

Větrací otvory: Síťované vložky (levá strana, zadní a horní část)

Poznámka: Taška není vhodná pro přepravu psů a koček. Slouží především jako pelíšek a místo odpočinku pro vašeho mazlíčka. Tašku lze použít jako pelíšek na cestách nebo na výstavách. Není však uzpůsobena k přepravě zvířat, protože jej mohou poškodit nebo z něj jednoduše uniknout. Plastové díly, které spojují kovové rámy, obsahují polypropylen. Při kontaktu s hliníkovými rámy existuje možnost, že zbělají. To však nemá vliv na kvalitu a životnost celého produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Nylonový

Parametry

Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.