Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie suchý šampon 200 g

Značka: TRIXIE
6368
75 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šampon pro pravidelnou, šetrnou péči o srst, odstraňuje pachy, čistí a odmašťuje srst bez vody, s příjemnou vůní, ideální na cesty / Suchý šampon Trixie udrží každého chlupáče čistého bez vody! Jemné čištění odmašťuje srst a pečuje o její vzhled. Šampon odstraňuje nepříjemné pachy a zanechává na srsti příjemnou a svěží vůni. Jemný suchý šampon je ideální pro zvířata, která se bojí vody nebo jsou nemocná a neměla by se koupat. Přípravek je vhodný i pro mladá zvířata od 12 týdnů, aby si zvykla na pravidelnou péči o srst. Další výhoda: suchý šampon je ideální na cesty! Nyní může váš chlupatý přítel zůstat čistý i bez vody! Trixie Suchý šampon v kostce

Objem: 200 g

Prášek Jemné čištění - bez vody! Ideální pro vodou vystrašená a nemocná zvířata Vhodný i pro mladá zvířata od 12 týdnů Čistí a odmašťuje Srst vypadá zdravě a upraveně Zanechává svěží vůni Ideální doma i na cestách Správně použitý nepředstavuje žádné riziko pro zvířata ani lidi Použití: Aplikujte pouze na suchou srst. Nastříkejte šampon na psa a vmasírujte do kůže. Poté pečlivě vyčesejte Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje použít šampon večer (dobře vmasírovat), nechat pudr působit přes noc a ráno dobře vyčesat.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Suchý

Parametry

Značka:
TRIXIE

Určení

Určení:
-Pro psy, kočky a jiná malá zvířata -Optimální na cesty -Ošetřuje kůži
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.