Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TRIXIE Slow Feeding zpomalovací plastová miska pro psa nebo kočku 1,4 l

Značka: TRIXIE
69189
148 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bowl

Slow Feeding je inovativní miska pro psa nebo kočku, která vašemu mazlíčkovi pomůže zpomalit tempo jídla. Díky unikátnímu designu miska nutí mazlíčka jíst pomalu, což zlepšuje trávení a zabraňuje kroucení žaludku. Miska Slow Feeding je vyrobena z kvalitního plastu a TPR, což zaručuje její životnost a odolnost proti poškrábání a mechanickému poškození. Dostupné v různých barvách, které vám umožní vybrat si barvu, která nejlépe vyhovuje stylu vašeho mazlíčka. Kapacita misky je 1,4 litru, což stačí i pro větší psy. Pokud hledáte způsob, jak zlepšit zdraví vašeho mazlíčka, miska na pomalé krmení je perfektním řešením. Tím, že zpomaluje tempo jídla, přispívá k prevenci žaludečních potíží a také umožňuje delší čas strávený u jídla, což má pozitivní vliv na pohodu domácího mazlíčka.

Složení:

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.