Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TRIXIE Slow Feeding zpomalovací plastová miska pro psa nebo kočku, 0,3 l

Značka: TRIXIE
69188
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Miska pro domácí mazlíčky

Miska pro zpomalení krmení pro psy Trixie je základním vybavením každého majitele domácího mazlíčka! Díky němu bude muset váš pes déle pracovat na jídle, což se pozitivně projeví na jeho zdraví. Slow Bowl má mnoho výhod. Díky ní nebude váš mazlíček schopen polykat potravu vcelku, což následně minimalizuje riziko žaludečních potíží. Snižuje také riziko nadýmání, regurgitace, obezity a zvracení. Miska je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který je bezpečný pro zdraví vašeho psa. Snadno se udržuje v čistotě a díky tomu, že neabsorbuje pachy, bude vašemu mazlíčkovi sloužit dlouhou dobu. Zpomalovací mísa je také vhodná do myčky nádobí do 80 stupňů Celsia. Trixie Slow Food Bowl je k dispozici v různých barvách, proto prosím ve zprávě pro prodejce vyberte preferovanou barvu. Pokud nejsou žádné informace, zašleme náhodnou barvu.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.