Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TRIXIE psí adventní kalendář PREMIO

Značka: TRIXIE
57569
215 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 54 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psí pamlsky

Psí adventní kalendář Trixie je perfektní vánoční dárek pro každého čtyřnohého kamaráda. Obsahuje 24 různých pamlsků, které vašemu pejskovi jistě udělají radost a rozveselí ho v očekávání Vánoc. Adventní kalendář Trixie obsahuje jemné pamlsky, sušenky, žvýkací tyčinky a mnoho dalších pamlsků, které uspokojí každého psa bez ohledu na jeho chuťové preference. V balení je 24 přihrádek, každá je naplněna jiným pamlskem. Složení každého z nich je pečlivě vybráno s ohledem na zdraví a pohodu vašeho mazlíčka. Všechny lahůdky byly zabaleny do speciální fólie, díky které zůstanou dlouho čerstvé.

Složení:

Soft Snack Happy Mix: obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (4 % kuřecí maso, 4 % jehněčí maso), ryby a vedlejší výrobky z ryb (4 % losos ), oleje a tuky, minerální látky Soft Snack Bony Mix: obiloviny (4 % rýže), vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (4 % hovězí maso, 4 % jehněčí maso, 4 % kuřecí maso), ryby a vedlejší výrobky z ryb (4 % losos ), oleje a tuky Soft Snack Happy Hearts: obiloviny, vedlejší rostlinné produkty, maso a vedlejší živočišné produkty (4% jehněčí), oleje a tuky, minerální látky Trainer Snack Mini Hearts: obiloviny, rostlinné vedlejší produkty, maso a živočišné vedlejší produkty - produkty, ryby a rybí vedlejší produkty, oleje a tuky, rostlinné bílkovinné extrakty, minerály Jemné svačinky Bounces: obiloviny, rostlinné produkty, maso a produkty složky živočišného původu (4% drůbež, 4% jehněčí maso, 4% dršťky), oleje a tuky, minerální látky Cookie Snack Mini Bones: obiloviny, sacharóza, oleje a tuky, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky Cookie Snack Farmies: obiloviny, sacharóza, oleje tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky Soft Snack Baffos: obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (4 % hovězí maso, 4 % dršťky), oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky Denta Fun Veggie Stars: rýže ( 70 %), produkty rostlinného původu, minerální látky Rýžová žvýkací tyčinka: rýže (70 %), produkty rostlinného původu, minerální látky Pochoutky byly zabaleny do fólie, aby vydržely co nejdéle čerstvé.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TRIXIE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.