Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie postroj Julius-K9® Mini-Mini/S 40-53 cm/22 mm džínový

Značka: TRIXIE
53547
822 

Odesíláme nejpozději do 5 dnů

Zákaznické body: 206 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tento robustní a odolný postroj byl vyvinut jako profesionální příslušenství pro záchranářské a policejní psy

Postroj Julius-K9 byl původně navržen pro rakouské policejní a hasičské psy. Byl ověřen v praxi při mnoha záchranných akcích. Horní plocha postroje je vyrobena z pevného polyesteru odolného proti poškrábání a vodě, proto je postroj ideální pro psy, kteří tráví hodně času venku. Spodní strana jsou vyrobena z eko-texu, prodyšné bavlny šetrné k pokožce. Díky plynule nastavitelným popruhům na hrudi a bocích je postroj vždy přiléhavý. Navíc pro bezpečnost psa má postroj reflexní pruhy, které zvyšují viditelnost v noci.

K postroji si můžete dokoupit suchý zip.

Pro výběr správného postroje je nezbytné psa přesně změřit. U velikostí 0, 1, 2, 3 a 4 by měl být obvod hrudníku psa měřen na tloušťce čtyř prstů od předních tlapek a u velikostí Baby1 a Baby2 na šířku dvou prstů.

Při nasazování postroje dbejte především na správné nastavení břišního pásu /kolem hrudníku/ a hrudního pásu.

Pokud necháme popruhy příliš volné, pes se z nich může vysvobodit pohybem vzad. Když je břišní popruh nastaven příliš pevně, pes cítí nepohodlí, a když je hrudní popruh příliš krátký, může břišní popruh i přezka klouzat pod podpaží a bolestivě odírat kůži. Se správně nastaveným břišním pásem snadno vložíme prsty mezi postroj a záda psa.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.