Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TRIXIE miska pro křečka, keramická 90 ml

Značka: TRIXIE
69037
55 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 14 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Miska pro hlodavce

Trixie keramická miska pro křečka 90ml 8cm je perfektním řešením pro všechny majitele křečků, kteří hledají praktickou a estetickou misku pro svého malého mazlíčka. Miska je vyrobena z keramiky, díky čemuž je velmi odolná a snadno se udržuje v čistotě. Je k dispozici ve čtyřech barvách: zelená, modrá, žlutá a červená. Každá miska má bílé pozadí a na přední straně jsou barevné tečky a roztomilý obrázek křečka. Miska má objem 90 ml a průměr 8 cm, takže je ideální pro malá zvířata. Keramická miska pro křečky Trixie se velmi snadno čistí. Lze jej snadno umýt v teplé vodě a znovu použít. Miska je velmi odolná a nepoškrábe se, i když v ní bude váš křeček škrábat drápky. Bezpečné a netoxické materiály, ze kterých je vyroben, zajistí, že váš malý mazlíček bude mít zdravé a bezpečné prostředí.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost:
90 ml
Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.